sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä kuvapankkikuvia kampanjoissasi

Jos sinulla ei ole kuvia ladattavaksi kuvagalleriaan, voit valita kuvan sisäänrakennetusta tekijänoikeusvapaiden kuvapankkikokoelmien joukosta. Valittavanasi on tuhansia valokuvia, joten sinun pitäisi pystyä löytämään tarpeitasi vastaava kuva.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Yleiskatsaus -sivulta Kampanjat -välilehteä.
    Valitse Kampanjat
  3. Aloita uusi kampanja napsauttamalla Kampanjat -sivulla Luo.
    Napsauta Luo
  4. Huomautus: Jos sinulla on jo kampanja, valitsemalla Muokkaa alla kampanjan haluat päivittää.

5. Sivupalkissa, klikkaamalla maapallopainiketta avaa Stock Valokuvagalleria.
    Napsauta maailmaa
  6. Näet kuvat syöttämällä hakukenttään avainsanan.
    Anna avainsana
  7. Valitse kuva ja vedä se hakutuloksista johonkin paikkamerkkikuvakkeistanapsauta maapallon painiketta mallipohjaan.
    Vedä kuva
  8. Huomautus: Valitsemasi kuvat lisätään omaan galleriaasi. Näytä kaikki valitsemasi kuvat napsauttamalla kuvapainiketta.
    Napsauta kuva -painiketta

9. Jos olet valmis lähettämään markkinointikampanjasi, jatka napsauttamalla Jatka .
    Napsauta Jatka
  10. Huomautus: Jos suunnittelet kampanjasi käsittelyä myöhemmin, napsauta Tallenna .