Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Usean verkkosivuston isännöinti isännöintitililläsi

Vain Deluxe-, Premium-, Unlimited- ja Ultimate-isännöintitilit voivat isännöidä useita verkkosivustoja. Katso lisätietoja kohdassa: Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

HUOMAA: vaikkakin tarjoamme rajattoman verkkotunnusten alias-nimien käytön jaetuissa Deluxe-, Premium-, Unlimited- ja Ultimate-isännöintitileissä, emme suosittele jaetun isännöinnin käyttöä yli kymmenelle verkkosivustolle. Se kuormittaa palvelinresursseja ja huonontaa suorituskykyä.

Usean verkkosivuston isännöimiseksi isännöintitililläsi sinun täytyy:

1. Lisää verkkotunnus isännöintitiliisi ja valitse kansio sen verkkosivustolle.
  2. Lataa verkkotunnuksen verkkosivuston tiedostot valitsemaasi kansioon.
  3. Osoita verkkotunnuksen DNS isännöintitiliisi

Add the Domain Name

Ensimmäinen vaihe on lisätä verkkotunnus, jota haluat käyttää toissijaisena verkkotunnuksena tililläsi. Katso lisätietoja kohdassa: Verkkotunnuksien lisääminen verkkohotellitiliin.

Upload the Website to the Folder You Select

Here's where our support department sees the most issues. To avoid these issues, remember that each website uses its own folder — the one specified when you added the secondary domain name.

Katso lisätietoja seuraavasta näyttökuvasta:

pikkukuva

Näyttökuva käyttää verkkoisännöintitiliä. Jos käytät cPanel:ia tai Plesk:ia, tiedostorakenteesi näyttää hieman erilaiselta. Esimerkiksi, cPanel:in toissijaisilla verkkotunnuksilla on kullakin on oma hakemisto public_html:ssä. Plesk:in toissijaisilla verkkotunnuksilla on kullakin oma hakemisto isännöintitilin juuressa.

Toissijaiseen verkkotunnukseen lataaminen

1. Yhdistä isännöintitiliisi tai käytä FTP-tiedostonhallintaa. Katso lisätietoja kohdassa: FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen.
  2. Selaa kansiota, jonka valitsit Lisää verkkotunnus-osiossa. Tässä esimerkissä kansio on anothercoolexample.
  3. Lataa tiedostot tähän kansioon.

Tähän hakemistoon lataamillasi tiedostoilla tulisi olla indeksitiedosto. Tämä muodostaa verkkosivustosi näytön. Tavallisesti tämän tiedoston nimi on index.htm tai index.html, mutta on myös muita kelvollisia vaihtoehtoja. Katso lisätietoja kohdassa:

Siinä kaikki. Muista, että jos juuri lisäsit toissijaisen verkkotunnuksen isännöintitiliisi, voi viedä 24-48 tuntia, ennen kuin näet muutokset Internetissä.

Point the Domain Name's DNS to Your Hosting Account

Jos lisäämäsi verkkotunnus ja isännöinti ovat samassa asiakastilissä, päivitämme automaattisesti verkkotunnuksen nimipalvelimet. Näin ollen verkkosivusto alkaa ratkaisemisen 24-48 tunnin kuluessa.

However, if the domain name is in another customer account or if its registered elsewhere, you must manually update the domain name's nameservers (more info) or IP address (more info).

Löydät tuotetiedot tutustumalla webhotellit-sivuumme.