Uudelleenohjaa HTTP HTTPS: ään WordPressille Windowsissa

WordPress -verkkosivustosi uudelleenohjaamiseksi suojattuun HTTPS -protokollaan Windowsissa edellyttää useita vaiheita, jotta uudelleenohjaus toimii oikein.

Huomautus: Jos sivustosi on WordPress -hallinnan isännöity alusta, sinun ei tarvitse muuttaa näitä asetuksia manuaalisesti, HTTPS -protokolla määritetään automaattisesti.

WordPress -valmisteluvaiheet

Nämä vaiheet tulisi tehdä ennen minkään koodin muokkaamista.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse valikosta Asetukset ja napsauta Yleiset .
  3. Paikanna seuraavat kohdat Yleiset asetukset -kohdasta:
    • WordPress -osoite (URL):
    • Sivuston osoite (URL):
  4. Päivitä molemmat URL -osoitteet siten, että ne sisältävät https : n http: n sijaan
  5. Tallenna muutokset

Windowsin uudelleenohjauksen vaiheet

Jos WordPress -sivustosi on isännöity Windowsissa, se käyttää web.config -määritystiedostoa . Web.config -tiedoston asettaminen sivustosi juureen muuttaa sivustosi käyttäytymistä, kun tiedosto havaitaan ja suoritetaan.

1. Lataa kopio web.config -tiedostosta verkkohotellitililtäsi .
  2. Avaa tiedosto suosikkitekstieditorilla

Huomautus: Varmista, että muokkaat web.config -tiedostoa tekstimuotoisella editorilla, joka ei käytä sanan rivitystä. Jotkin editorit (kuten MS Word tai Muistio, jossa tekstin rivitys on käytössä) lisäävät näkymättömiä merkkejä rivinvaihdon merkitsemiseen. Web.config -tiedostosi ei toimi, jos siinä on nämä erikoismerkit.

3. Tee tarvittavat muutokset (katso esimerkkejä alla).
  4. Tallenna muutokset.
  5. Lataa muokattu web.config -tiedosto verkkohotellitilillesi .
  6. Testaa työsi siirtymällä verkkosivustolle HTTP -protokollan kautta. Sen pitäisi uudelleenohjata automaattisesti HTTPS: ään.

Esimerkki WordPress web.config -sisällöstä

WordPress -sivustollasi pitäisi jo olla oletusmerkintä web.config -tiedostossasi. sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin tässä esimerkissä:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > määritys > system.webServer > kirjoita uudelleen > säännöt > sääntö name = "WordPress -sääntö" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > ehdot > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /ehdot > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /sääntö > /säännöt > /rewrite > /system.webServer > /configuration >

Jotta voit varmistaa, että verkkohotellitilisi pakottaa HTTPS -protokollan voimaan kaikessa sivuston liikenteessä, sinun on lisättävä seuraavat tiedot web.config -tiedostoon.

tyhjennä / > sääntö name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > ehdot > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignoreCase = "true" / > /ehdot > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Pysyvä" / > /sääntö >

Sinun on lisättävä koodinpätkä sääntöjen jälkeen web.config -tiedostossa. Sen pitäisi näyttää samanlaiselta kuin seuraavassa esimerkissä:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > määritys > system.webServer > kirjoita uudelleen > säännöt > tyhjennä / > sääntö name = "Uudelleenohjaus https: ään" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > ehdot > add input = " {HTTPS} " pattern = "off" ignoreCase = "true" / > /ehdot > action type = "Redirect" url = " https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} " redirectType = "Pysyvä" / > /sääntö > sääntö name = "WordPress -sääntö" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > ehdot > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsDirectory" negate = "true" / > /ehdot > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /sääntö > /säännöt > /rewrite > /system.webServer > /configuration >