Uudelleenohjaa WordPress-verkkosivustoni HTTPS-osoitteeseen käyttäen Linux-verkkohotellia

Kun SSL-varmenteesi on asennettu Linux-verkkohotellitilillesi, sinun täytyy tehdä joitakin muutoksia .htaccess-tiedostoosi, jotta sivustosi kävijät voidaan uudelleenohjata automaattisesti WordPress-verkkosivutosi HTTPS-versioon.

Huomautus: Nämä ohjeet eivät koske SSL-varmennetta käyttäviä WordPress-hallintatilejä. Me huolehdimme HTTPS-uudelleenohjauksesta automaattisesti (sen jälkeen, kun varmenteen asennus on valmis).

1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliisi.
  2. Pidä kohdistinta Asetukset-kohdan päällä vasemman puolen navigointipaneelissa ja valitse sitten Yleiset.
  3. Paikanna seuraavat kentät uudella sivulla:
    • WordPress-osoite (URL)
    • Sivuston osoite (URL)
  4. Päivitä kussakin kentässä URL-osoitteesi sisältämään https-osa http:n sijasta.
    • Esimerkiksi http://coolexample.com olisi tällöin muodossa https://coolexample.com.
  5. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Tallenna muutokset.
  6. Avaa nykyinen .htaccess-tiedostosi /public_html/-kansiossa käyttäen cPanel-tiedostonhallintaa sen muokkaamiseksi. Jos et näe .htaccess-tiedostoa, varmista, että näet piilotetut tiedostot. Jos sinulla ei vielä ole .htaccess-tiedostoa, sinun on luotava sellainen.
  7. Lisää seuraava koodi .htaccess-tiedostosi alkuun:
  8. # BEGIN GD-SSL

Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} !=on
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^(.+)$
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^coolexample\.com$ [OR]
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^www\.coolexample\.com$
    RewriteRule .* https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
    Header add Strict-Transport-Security "max-age=300"

# END GD-SSL
  9. Valitse Tallenna muutokset näytön oikeassa yläkulmassa.