Uusi tuotteesi tai palvelusi manuaalisesti

Voit uusia tuotteesi manuaalisesti milloin tahansa.

1. Napsauta tilisi hallinnassa kohtaa Tilin asetukset ja napsauta sitten kohtaa Uusimiset ja laskutus.
  2. Valitse tuote tai tuotteet, jotka haluat uusia, ja napsauta sitten Uusi nyt.
  3. Suorita ostoksesi loppuun.

Varmista, että valitsemasi luottokortti tai maksutapa on edelleen voimassa.

Huomautus: Jos haluat, että tuotteesi uusitaan niiden vanhenemispäivänä, voit ottaa käyttöön automaattisen uusimisen.