Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Uusien verkkotunnuksien lisääminen Plesk-tiliisi

Plesk antaa sinun lisätä uusia verkkotunnuksia verkkohotellitiliisi, jotta voit isännöidä useita verkkosivustoja.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Economy Plesk -palvelun jaetuille verkkohotellitileille ( lisätietoja ).

Jos et halua lisätä uutta verkkotunnusta sen oman verkkosivuston kanssa, voit myös lisätä verkkotunnuksen alias-nimiä (lisätietoja) ja aliverkkotunnuksia (lisätietoja).

Lisää uusia verkkotunnuksia Pleskiin seuraavasti

1. Kirjaudu sisään Pleskiin (Jaettu verkkohotelli/Palvelin).
  2. Valitse Lisää uusi verkkotunnus.
  3. Anna seuraavat tiedot ja napsauta sitten OK:
    Osa Mitä tehdä...
    Verkkotunnus Syötä se verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.
    DNS-asetukset Valitse DNS-vaihtoehto, jota haluat käyttää verkkotunnukselle.
    Verkkohotellin tyyppi Valitse verkkohotellin tyyppi, jonka haluat luoda. Jos haluat isännöidä tämän verkkotunnuksen verkkosivustoa, valitse Verkkosivuston verkkohotelli.
    Verkkohotelliasetukset Anna hakemisto, jota haluat käyttää uuden sivuston juurihakemistona, ts. hakemistona, joka näkyy, kun vierailijat siirtyvät verkkotunnukseen.

Mitä seuraavaksi?

Paitsi silloin kun käytät jaettua verkkohotellia samalla tilillä kuin verkkotunnuksesi on, sinun pitää liittää verkkotunnuksesi sen uuteen verkkohotellitiliin (lisätietoja).