No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vahvista HostGator -verkkotunnukseni omistajuus

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa HostGatorissa, sinun on muutettava HostGatorin DNS -asetuksia kahdesti. Kerran TXT -vahvistustietueen avulla verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Sinun on luotava TXT -tietueen arvo Microsoft 365 -tililläsi. Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään HostGator cPanel -palveluun .
  2. Valitse Verkkotunnukset -osiosta Advanced DNS Zone Editor .
  3. Anna Lisää tietue -osiossa seuraavat tiedot:
    • Nimi : @
    • TTL : 7200
    • Tyyppi : TXT
    • Osoite : TXT -arvo, jonka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
  4. Valitse Lisää tietue .

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä HostGatorin asiakastukeen numeroon 1 866 964 2867.