Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vahvista, mikä myymälä laskuttaa minua

Voit kirjautua GoDaddy -tilillesi nähdäksesi, laskuttaako sinua GoDaddy, Apple App Store tai Google Play.

Verkkoselaimestasi

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Laajenna valitsemalla tuotteesi.

Huomautus: Apple App Storen kautta ostettuja verkkosivustoja ei näytetä Omat tuotteet -osiossa . Muokkaa verkkosivustoa GoDaddy -mobiilisovelluksella tai hallitse tilaustasi älylaitteesi App Storesta.

3. Jos tuotekuvauksessa näkyy Apple tai Android, voit hallita tilaustasi puhelimeesi liittyvän sovelluskaupan kautta.
    Näytä älypuhelimen alikoodit

Älypuhelimestasi

Jos olet ostanut mobiilisovelluskaupan, kuten Apple App Store tai Google Play, kautta tehdyt tilaukset, käytä alla olevia linkkejä ja opi, kuinka voit käyttää tilauksiasi puhelimellasi.