SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vahvista SSL -varmennepyyntöni toissijaiselle verkkotunnukselle, jota isännöidään GoDaddy -verkkohotellitilillä tai toisen yrityksen isännöimällä sivustolla

Ennen kuin voimme myöntää varmenteesi, meidän on vahvistettava, että hallitset verkkotunnusta, jolle pyydät varmennetta. Näin varmistetaan, että huono näyttelijä ei voi hankkia varmennetta verkkotunnuksellesi ja käyttää sitä verkkosivustosi liikenteen sieppaamiseen ja kävijätietojen keräämiseen.

Se, miten todistat verkkotunnuksesi hallinnan, riippuu siitä, ovatko varmenteesi ja verkkotunnuksesi samalla GoDaddy -tilillä:

Varmenteeni ja verkkotunnukseni ovat samalla GoDaddy -tilillä

Sinun ei tarvitse todistaa, että hallitset verkkotunnusta. Teemme sen puolestasi meillä jo olevilla tiedoilla ja ilmoitamme sinulle, kun varmenne on valmis.

Kun saat sähköpostitse ilmoituksen varmenteesi saatavuudesta, on aika ladata SSL -varmenteesi.

Verkkotunnukseni ei ole samalla GoDaddy -tilillä kuin varmenteeni

Kun olet pyytänyt SSL -varmenteesi, lähetämme sinulle kaksi sähköpostia:

• Vahvistuslinkin sähköposti - Tässä sähköpostissa on linkki, jonka avulla voit vahvistaa verkkotunnuksen hallinnan. Se lähetetään WHOIS -hakemistossa mainitun verkkotunnuksen virallisiin yhteyssähköpostiosoitteisiin. Näin varmistetaan, että vahvistuslinkki on saatavilla vain henkilölle, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet verkkotunnukseen.
  • Vahvistusprosessin sähköposti - Tämä sähköposti lähetetään sen tilin yhteyssähköpostiosoitteeseen, jolla on SSL -varmenne. Sähköpostissa on ohjeet verkkotunnuksen hallinnan todistamiseen. Sillä ei ole linkkiä vahvistaaksesi, että hallinnoit verkkotunnusta.

Jos sinulla on pääsy johonkin WHOIS -sähköpostiosoitteesta, vahvista, että hallitset verkkotunnusta valitsemalla vahvistuslinkin sähköpostista. Tämä on helpoin tapa todistaa, että hallitset verkkotunnusta.

Jos sinulla ei ole pääsyä WHOIS -sähköpostiosoitteisiin, sinun on vahvistettava verkkotunnuksen omistajuus (HTML tai DNS) SSL -varmenteellesi .

Mitä nopeammin valitset vahvistuslinkin lähettämässämme sähköpostissa tai teet DNS- tai HTML -muutoksia, sitä nopeammin voimme myöntää varmenteesi. Kun olet todistanut hallinnoivasi verkkotunnusta, varmenteesi myönnetään yhden arkipäivän kuluessa.

Kun saat sähköpostitse ilmoituksen varmenteesi saatavuudesta, on aika ladata SSL -varmenteesi