Vahvista varmennepyyntö (Vakio-tason vakuutus)

Kun pyydät SSL-varmenteelle Vakio-tason vakuutusta, vahvistamme, että hallitset pyytämääsi verkkotunnusta, tarkistamalla yrityksen GoDaddy tilisi ja WHOIS-tietokannan julkisesti saatavilla olevat tietueet.

Joiltakin asiakkailta vaaditaan myös verkkotunnuksen hallinnan manuaalista vahvistamista. Katso lisätietoja prosessista kohdasta Vahvista verkkotunnuksen omistajuus (HTML tai DNS).

Kuinka pitkään prosessissa kestää?

Yleensä vahvistaminen kestää enintään yhden arkipäivän. Manuaalisen vahvistamisen eteneminen riippuu kuitenkin siitä, miten nopeasti käyttäjä suorittaa tehtävän.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua seuraavien vaiheiden ymmärtämiseen, löydät tukinumeron SSL-ohjauspaneelista. Se on heti edistysmittarin alapuolella.

Seuraava vaihe

Kun sinut on vahvistettu verkkotunnuksen haltijaksi, seuraava vaihe riippuu siitä, mihin käytät varmennetta:

Sijainti Seuraava vaihe
VPS tai oma, itse hallitsemasi palvelin SSL-varmenteen lataaminen
Kaikki muut yrityksen GoDaddy tuotteet Viimeistelemme SSL-asennuksen puolestasi, jos SSL kuuluu verkkohotellituotteen ensisijaiseen verkkotunnukseen.