SSL-varmenteet Ohje

Vahvista varmennepyyntö (Vakio-tason vakuutus)

Kun olet pyytänyt vakiovakuutettua SSL-varmennetta, sinun täytyy vahvistaa, että hallinnoit kaikkia pyynnössäsi mainittuja verkkotunnuksia.

Jos SSL-varmenteesi kuuluu samaan yrityksen GoDaddy tiliin kuin pyynnössä mainitut verkkotunnukset, sinun ei tarvitse todistaa verkkotunnusten hallinnointia, vaan me hoidamme vahvistuksen puolestasi. Jos SSL-varmenteesi kuuluu eri tiliin kuin pyynnössä mainitut verkkotunnukset, todista jollakin seuraavista tavoista, että hallinnoit kyseisiä verkkotunnuksia:

• Lähetämme vahvistuslinkin kunkin verkkotunnuksen sähköpostiosoitteisiin. Hyväksytyt sähköpostiosoitteet: admin@, administrator@, hostmaster@, postmaster@ tai webmaster@. Jos et vielä käytä näitä osoitteita, luo jokin niistä, niin lähetämme sinulle linkin vuorokauden kuluessa. Klikkaamalla linkkiä osoitat, että hallinnoit kyseistä verkkotunnusta.
  • Jos SSL-varmenteesi ei kuulu samaan tiliin kuin verkkotunnuksesi etkä voi luoda uutta sähköpostiosoitetta verkkotunnuksissa, verkkotunnuksen hallinta täytyy vahvistaa DNS- tai HTML-menetelmällä. Katso lisätietoja prosessista kohdasta Vahvista verkkotunnuksen omistajuus (HTML tai DNS) .

Kun olet todistanut verkkotunnuksen hallinnan jollakin vaihtoehdolla, varmenteesi myönnetään yhden arkipäivän kuluessa. Pidä mielessä, että manuaaliset vahvistusprosessit riippuvat siitä, että sinä suoritat vaaditun tehtävän, eikä varmennetta myönnetä, ennen kuin voit todistaa, että hallitset kyseisiä verkkotunnuksia.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua verkkotunnuksen hallinnan todistamiseen jollakin menetelmällä, ota yhteyttä asiakastukeen.

Seuraava vaihe

Kun olemme vahvistaneet, että hallitset verkkotunnuksia, ja myöntäneet SSL-varmenteesi, seuraava vaihe riippuu siitä, missä käytät varmennetta:

Sijainti Seuraava vaihe
Ensisijainen verkkotunnus yrityksen GoDaddy tuotteessa Viimeistelemme SSL-asennuksen puolestasi, jos SSL kuuluu verkkohotellituotteen ensisijaiseen verkkotunnukseen. Voit joutua uudelleenohjaamaan sivustosi verkkoliikenteen HTTP:stä HTTPS:ään.
Toissijainen/laajennusverkkotunnus cPanel-verkkohotellitilissä Lataa SSL-varmenteesi ja asenna varmenne manuaalisesti cPanel-tilissäsi
VPS, omat palvelimet ja muut verkkohotellipalveluntarjoajat Omien SSL-varmennetiedostojen lataaminen