Vahvista verkkotunnuksen omistajuus (HTML tai DNS)

Emme seuraa uudelleenohjauksia, kun vahvistamme verkkotunnuksesi omistajuuden.

Pyytäessäsi SSL-varmennetta saatamme vaatia, että vahvistat omistavasi verkkotunnuksen, jota varten varmennetta pyydetään. Saat tätä varten kaksi eri vaihtoehtoa:

Tapa Toimintatapa
‌‌HTML-sivu Siirrä HTML-sivu määrittämämme sisällön kanssa sivustosi (käyttämäsi yleinen nimi) ylimmän tason hakemistoon.
‌‌DNS-tietue Luo määrittämämme TXT-tietue verkkotunnuksesi vyöhyketiedostoon (DNS)

Vahvistustyyppi, jota voit käyttää, riippuu pyytämäsi varmenteen tyypistä:

‌‌Varmennetyyppi‌‌ HTML DNS
Vakio
Luksus
Laajennettu vahvistus
Yleisvarmenne -
UCC

Napsauta yhtä seuraavista linkeistä sinulle sähköpostitse lähetettyjen ohjeiden mukaisesti.

HTML-sivu

Saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää yksilöllisen tunnisteen seuraavassa lauseessa: “Yksilöllinen tunnuksesi näille menetelmille on [uniqueID].”

1. Luo tiedosto nimeltä godaddy.html esimerkiksi Muistio- tai TextEdit-sovelluksen avulla.
  2. Kopioi yksilöllinen tunnuksesi (ei mitään muuta) ja liitä se tiedostoon. Jos yksilöllinen tunnuksesi on esimerkiksi 12345, uuden .html-tiedostosi sisältö on:

12345
  3. Luo hakemisto, jonka nimi on "/.well-known/pki-validation/" sivuston ylimmän tason hakemistoon käyttämääsi kutsumanimeä varten. Tämä on yleensä verkkosivuston juurihakemisto, kuten hakemisto, jonka nimi on coolexample.com. (Jos haluat lisätietoja, katso Missä on verkkosivustoni päähakemisto?
  4. Siirrä uusi .html-tiedosto pki-validation-hakemistoon. Kun olet siirtänyt tiedoston tähän sijaintiin, tiedoston URL-osoite on esimerkiksi http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html.
  5. Tarkista, että voit tarkastella sivua godaddy.html verkkoselaimessa, ja seuraa sitten tämän artikkelin osion Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen ohjeita.

Jos tässä ilmenee ongelmia ja sivustosi on meidän isännöimämme, seuraavat artikkelit voivat olla avuksi:

DNS-tietue

Saat meiltä sähköpostiviestin, joka sisältää TXT-arvon. Sinun on luotava arvo verkkotunnuksesi DNS-vyöhyketiedostoon. Tämän TXT-tietueen lisääminen ei vaikuta sivustoosi millään tavalla; se on tarkasteltavissa vain käyttäen erityistä työkalua, joka suorittaa DNS-tarkistuksia.

Voit luoda TXT-tietueen vain sen yrityksen kautta, jonka nimipalvelimia verkkotunnuksesi käyttää. Jos verkkotunnuksesi käyttää meidän nimipalvelimiamme, tutustu seuraavaan: DNS-hallinta .

Luo TXT-tietueesi seuraavien tietojen avulla:

Kenttä Annettavat tiedot
Nimi (isäntä) Kirjoita @
Arvo Anna sinulle lähetetty TXT-arvo kokonaisuudessaan

Kun olet luonut tämän DNS-tietueen, seuraa tämän artikkelin Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen -osion ohjeita.

Kun olet siirtänyt HTML-sivun palvelimeen tai luonut TXT-tietueen, sinun on ilmoitettava siitä meille, jotta voimme vahvistaa verkkotunnuksesi omistajuuden.

Verkkotunnuksen omistajuuden vahvistaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää, napsauta Toiminnot-sarakkeessa Näytä tila.
  5. Napsauta Tarkista päivitys.

Vahvistuksen suoritus voi kestää 5-10 minuuttia.