No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vahvista verkkotunnuksen omistajuus Network Solutionsilla

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteen verkkotunnuksen kanssa Network Solutionsilla, sinun on muutettava Network Solutionsin DNS -asetuksia kahdesti. Kerran TXT -vahvistustietueen avulla verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Sinun on luotava TXT -tietueen arvo Microsoft 365 -tililläsi. Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään Network Solutions -tilillesi .
  2. Valitse Hallitse tiliä .
  3. Valitse Omat verkkotunnukset .
  4. Valitse Muokkaa DNS -lisätietueita
  5. Vieritä kohtaan Teksti (TXT -tietueet) ja valitse Muokkaa TXT -tietueita .
  6. Anna seuraavat tiedot:
    • Isäntänimi : @
    • TTL : 7200
    • Teksti : Anna TXT -arvo, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse.
  7. Valitse Jatka .

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Network Solutions -asiakaspalveluun numeroon 1 888 642-0209.