Vahvista verkkotunnuksen omistajuus toisella GoDaddy -tilillä

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa toisella GoDaddy -tilillä, sinun on muutettava DNS -asetuksiasi kaksi kertaa. Kerran TXT -vahvistustietueen avulla verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Löydät TXT -tietueesi Sähköposti & Office -koontinäyttö (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi). Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään toisen GoDaddy -tilisi verkkotunnussalkkuun .
  2. Valitse verkkotunnuksesi.
  3. Vieritä alaspäin Lisäasetukset -osioon ja valitse sitten DNS -hallinta .
  4. Valitse DNS -tietueet -osiossa Lisää .
  5. Valitse TXT tyypiksi .
  6. Anna tiedot Sähköposti & Office -koontinäyttö.
  7. Valitse Lisää tietue .

Vahvista TXT -tietueesi kirjautumalla tiliisi ja valitsemalla sitten Määritin TXT -tietueeni. Tarkista, kiitos! . Kun verkkotunnuksesi omistajuus on vahvistettu, näet loput Microsoft 365 -asennusohjeistasi. Noudata ohjeita ja määritä Microsoft 365 -postikohde verkkotunnuksellesi .