No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vahvista verkkotunnuksen omistajuus toisella GoDaddy -tilillä

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa toisella GoDaddy -tilillä, sinun on muutettava DNS -asetuksiasi kaksi kertaa. Kerran TXT -vahvistustietueen avulla verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Sinun on luotava TXT -tietueen arvo Microsoft 365 -tililläsi. Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään toisen GoDaddy -tilisi verkkotunnusten hallintakeskukseen .
  2. Valitse verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset -osiossa DNS -hallinta .
  4. Valitse Tietueet -kohdasta LISÄÄ .
  5. Valitse TXT avattavasta valikosta.
  6. Anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
  7. Valitse Tallenna.