No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vahvista verkkotunnukseni omistajuus eNomilla

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa eNomissa, sinun on muutettava eNom -DNS -asetuksiasi kaksi kertaa. Kerran TXT -vahvistustietueen avulla verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Sinun on luotava TXT -tietueen arvo Microsoft 365 -tililläsi. Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään eNom -tiliisi .
  2. Valitse Verkkotunnukset -osiosta Omat verkkotunnukset .
  3. Jos sinulla on useita verkkotunnuksia, valitse verkkotunnus, jota haluat muokata.
  4. Valitse Verkkotunnusten hallinta-alueella Isäntätietue.
  5. Anna seuraavat asetukset:
    • Isäntänimi : @
    • Tietueen tyyppi : TXT
    • Osoite : TXT -arvo, jonka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
  6. Valitse Tallenna.

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä eNom-asiakastukeen 1 (425) 274-4500.