No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vahvista verkkotunnukseni omistajuus toiselta yritykseltä

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen kanssa toisessa yrityksessä (ei GoDaddy -yrityksessä), sinun on muutettava DNS -asetuksiasi kahdesti. Yhden kerran TXT -vahvistustietueen kanssa verkkotunnuksen omistajuuden vahvistamiseksi, ja toisen kerran Microsoft 365: n muiden DNS -tietojen kanssa, jotta voit määrittää postikohteen.

Sinun on luotava TXT -tietueen arvo Microsoft 365 -tililläsi. Jos sinun on kirjauduttava takaisin sisään, valitse Ohje tämän korjaamisessa .

1. Kirjaudu sisään tilillesi toisessa yrityksessä.
  2. Etsi, mihin TXT -tietue lisätään, ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot.

Ohje yrityksille:

Apua muilta yrityksiltä: