Muokkaa AAAA -tietuetta

AAAA -tietueet vastaavat verkkotunnustasi IPv6 -IP -osoitteeseen, samanlaisia kuin A -tietueet , jotka tekevät saman mutta IPv4 -osoitteen kanssa. Vaikka AAAA -tietueet ovat harvinaisempia kuin A -tietueet, ne ovat saamassa suosiotaan IPv6 -osoitteiden lisääntyneen käyttöönoton rinnalla. IPv6 -osoite esitetään kahdeksassa neljän heksadesimaalinumeron ryhmässä, kuten 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 . Voit muokata AAAA -tietueitasi milloin tahansa DNS -vyöhyketiedostossasi .

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse valintaruudut niiden DNS -tietueiden vierestä, joita haluat muokata, ja valitse sitten Muokkaa .
    • Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa yksittäisen tietueen vieressä, jos haluat muokata yksittäistä tietuetta sen sijaan.
  5. Muokkaa AAAA -tietueen tietoja.
    • Nimi : Tietueen isäntänimi tai etuliite, ilman verkkotunnusta. Kirjoita & commat; Voit laittaa tietueen pääverkkotunnukseesi tai antaa etuliitteen, kuten blogi tai kauppa , luoda IPv6 -osoitteeseen osoittavan aliverkkotunnuksen.
    • Arvo : IPv6 -osoite, jota tietue vastaa. Tämä on yleisesti webhotellitilisi IPv6 -muotoinen IP -osoite, kuten 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 .
    • TTL (Time to Live) : Aika, jonka palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin ennen päivittämistä. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. (Valinnainen) Valitse Lisää lisää tietueita lisätäksesi useita DNS -tietueita samanaikaisesti. Jos muutat mieltäsi, valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen poistamiseksi Poista poistaaksesi kaikki tietueet, joita ei ole vielä tallennettu.
  7. Vahvista muokkaukset valitsemalla Tallenna . Jos lisäsit useita tietueita samanaikaisesti, valitse Tallenna kaikki tietueet .
    • Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus (2SV) on ollut kytkettynä päälle vähintään 24 tunnin ajan, anna tekstiviestitse lähettämämme koodi tai todennussovelluksen näyttämä koodi. Muussa tapauksessa anna rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen lähettämämme kertakäyttöinen salasana.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.