Vaihda alatunniste

Voit muuttaa joitakin verkkosivuston alatunnisteen asetuksia: asettelua, taustaväriä, tekijänoikeustietoja ja oletusarvoista ”Powered by GoDaddy” -tekstiä.

Huomautus: Alatunnisteeseen ei voi lisätä kuvaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta alatunnistetta pääikkunassa.
    Napsauta alatunnistetta
  4. Kun Alatunniste-paneeli avautuu, napsauta mitä tahansa ruutua ja tee haluamasi muutokset.
    muuta alatunnisteen asetuksia
  5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Valmis- tai Esikatselu-painiketta.
    alatunniste muutosten jälkeen
  6. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto (matkapuhelimella) tai Julkaise (tietokoneella/tabletilla). Tällöin sivusto näkyy samoin kuin asiakkailla.