Muokkaa CAA -tietuetta

CAA -tietueita (Certification Authority Authorization) käytetään DNS -vyöhyketiedostossa määrittämään, mitkä varmenteiden myöntäjät (CA) voivat myöntää SSL -varmenteita verkkotunnukselle. Varmenteita myönnettäessä kaikkien julkisesti luotettavien varmentajien on tarkastettava ja kunnioitettava CAA -tietueita. CAA -tietueen tiedot löytyvät SSL -palveluntarjoajaltasi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Muokkaa sen CAA -tietueen vierestä, jota olet muokannut.
  5. Anna CAA -tietueesi SSL -palveluntarjoajan tiedot:
    • Nimi : CAA -tietueen verkkotunnus tai aliverkkotunnus. Kirjoita CAA -tietue pääverkkotunnukseesi kirjoittamalla @ .
    • Merkinnät : Allekirjoittamaton kokonaisluku välillä 0 & 255;
    • Tunniste : ASCII -merkkijono, joka edustaa tietueen edustaman ominaisuuden tunnistetta. Tämä määritetään tyypillisesti ongelmana , numberwild tai iodef riippuen vaatimuksistasi.
    • Arvo : Valittuun sivustotagiin liittyvä arvo.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna uusi CAA -tietue valitsemalla Lisää tietue.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• CAA -tietueiden puuttuminen valtuuttaa normaalin rajoittamattoman varmenteen myöntämisen, ja yhden tyhjän myöntämistunnisteen olemassaolo estää kaiken varmenteen myöntämisen.
  • Poista tai lisää CAA -tietue milloin tahansa.