Muokkaa CAA -tietuetta

Muokkaa olemassa olevaa CAA -tietuetta (Certification Authority Authorization tietue), jos sinun tarvitsee muuttaa tietoja, jotka määrittävät, mikä varmenteen myöntäjä voi myöntää SSL -varmenteita verkkotunnukselle. CAA -tietueen tiedot ovat yleensä saatavilla SSL -palveluntarjoajaltasi.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse valintaruudut niiden DNS -tietueiden vierestä, joita haluat muokata, ja valitse sitten Muokkaa .
    • Valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen muokkaamista varten Muokkaa yksittäisen tietueen vieressä, jos haluat muokata yksittäistä tietuetta sen sijaan.
  5. Anna CAA -tietuettasi koskevat tiedot SSL -palveluntarjoajalta.
    • Nimi : Tietueen verkkotunnus tai aliverkkotunnus. Kirjoita & commat; lisätäksesi tietueen pääverkkotunnukseesi.
    • TTL (Time to Live) : Aika, jonka palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin ennen päivittämistä. Oletusasetus on 1 tunti.
    • Lippu : Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
      • 0 : Käytetään CAA -vakiotietueisiin, joissa Tunniste on issue , issuewild tai iodef .
      • 128 : Käytetään epätyypillisissä CAA-tietueissa, joissa Tunniste ei ole -kohta, issuewild tai iodef .
    • Tunniste : Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista tai kirjoita Tunniste manuaalisesti.
      • ongelma : valtuuttaa nimenomaisesti yhden varmenteen myöntäjän myöntämään minkä tahansa tyyppisen varmenteen isäntänimelle ( Nimi -kenttään annettu arvo).
      • issuewild : Valtuuttaa yhden varmenteen myöntävän viranomaisen myöntämään vain yleisvarmennetta isäntänimelle ( Nimi -kenttään annettu arvo).
      • iodef : Määrittää menetelmän, jota varmenneviranomaiset voivat käyttää virheellisten varmennepyyntöjen ilmoittamiseen.
      • Syötä tunniste manuaalisesti, jos Lippu -asetuksena on 128.
        • Tunniste voi koostua vain kirjaimista ja numeroista.
        • Tunnisteen tulee olla isoja kirjaimia, mutta se ei saa erottaa kirjainkoon erikseen.
    • Verkkotunnus : Anna valitsemasi tunnistetyypin mukaisesti vastaava varmenteen myöntäjä tai URI. Kirjoita puolipiste (;), jotta jokin CA ei voi myöntää vastaavaa varmennetyyppiä.
      • issue or problemwild : Anna varmenteen myöntäjä, jolla on oikeus luoda varmenne tälle verkkotunnukselle.
        Vain sisäinen sisältö : GoDaddy voi myöntää varmenteita verkkotunnuksille, kun Verkkotunnus -kentän nimeksi on määritetty godaddy.com tai starfieldtech.com .
      • iodef : Anna täysi URI, jolla määritetään menetelmä, jota varmenteen myöntäjät voivat käyttää raportoimaan virheelliset varmennepyynnöt, kutenhttps://coolexample.com/path tai mailto: jane@coolexample.com .
    • (Valinnainen) Lisää parametri : Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat antaa CAA -tietueellesi lisäparametreja.
    • (Valinnainen) CAA RDATA : Anna täydellinen CAA -tietue SSL -palveluntarjoajalta, niin täytämme yksittäiset kentät automaattisesti. Tai kun olet täyttänyt yksittäiset kentät, toimitamme tässä täydelliset CAA -tietueet, jotka voit kopioida.
  6. (Valinnainen) Valitse Lisää lisää tietueita lisätäksesi useita DNS -tietueita samanaikaisesti. Jos muutat mieltäsi, valitsenäyttökuva kuvakkeesta dns -tietueen poistamiseksi Poista poistaaksesi kaikki tietueet, joita ei ole vielä tallennettu.
  7. Lisää uusi tietue valitsemalla Tallenna . Jos lisäsit useita tietueita samanaikaisesti, valitse Tallenna kaikki tietueet .
    • Jos verkkotunnuksessasi on käytössä verkkotunnussuojaus, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus (2SV) on ollut kytkettynä päälle vähintään 24 tunnin ajan, anna tekstiviestitse lähettämämme koodi tai todennussovelluksen näyttämä koodi. Muussa tapauksessa anna rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen lähettämämme kertakäyttöinen salasana.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos verkkotunnuksessasi ei ole CAA -tietueita, kuka tahansa varmenneviranomainen on valtuutettu myöntämään varmenteen verkkotunnukselle. Yhden tyhjän ongelmatunnisteen antaminen estää kaikkia varmenneviranomaisia myöntämästä varmenteita verkkotunnuksellasi.
  • Poista olemassa oleva CAA -tietue , jos et enää tarvitse sitä.
  • Luo DNS -malli , jolla voit käyttää DNS -tietueita nopeasti verkkotunnuksissasi.