No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda ensisijainen FTP -salasanani Linux -verkkohotellissa

FTP -salasanasi (joka on myös cPanel -kirjautumissalasanasi) mahdollistaa tiedostojen lataamisen Linux -verkkohotellitilillesi FTP -asiakasohjelman kautta. Voit käyttää tätä salasanaa myös kirjautumiseen suoraan cPaneliin käymättä webhotellitilisi läpi.

Kun määrität cPanelin ensimmäisen kerran, se luo sekä kirjautumisnimen että tämän salasanan sinulle. Jos unohdit FTP -salasanasi tai haluat vaihtaa sen oletusasetuksiin, voit vaihtaa sen seuraavasti.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä Asetukset -kohdassa salasanasi vieressä Vaihda .
    valitse muutos
  4. Anna uusi salasana , vahvista se ja napsauta sitten Vaihda salasana .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Seuraavat vaiheet

• Jos haluat kirjautua suoraan sisään cPaneliin , siirry osoitteeseen http: // omaVerkkotunnus/cpanel , missä omatunnus on verkkotunnuksesi ja sen verkkotunnuksen pääte, kuten coolexample.com . Tarvitset cPanel -kirjautumistunnuksesi ja uuden salasanasi.
  • Voit käyttää FTP -asiakasohjelmaa (kuten FileZilla) muodostaaksesi yhteyden webhotellitiliisi tällä käyttäjänimellä ja salasanalla.