Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda GoDaddy -tilini salasana

Voit vaihtaa GoDaddy -tilisi salasanan kirjautumisen jälkeen.

1. Siirry GoDaddy Kirjautuminen & PIN -sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Napsauta Salasana -osiossa Muokkaa .
  3. Anna nykyinen salasanasi . Anna sitten Uusi salasana ja kirjoita se uudelleen Vahvista salasana -ruutuun.
  4. Valitse Tallenna.