No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda jälkitoimitus eri verkkotunnukseksi

Voit muuttaa verkkotunnuksen jälkitoimituspalvelun verkkotunnukseksi, kunhan jälkitoimitus on aktiivinen. Verkkotunnusten jälkitoimitukset pysyvät aktiivisina, kunnes ne kaappaavat verkkotunnuksen tai sinä peruutat ne manuaalisesti.

Jos et ole vielä määrittänyt jälkitoimitusta, katsoVerkkotunnuksen jälkitoimitusten määrittäminen lisätietoja varten.

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse Osta/myy -valikosta Jälkitoimitukset ja valvonta .
  7. Napsauta verkkotunnusta, jota haluat muuttaa.
  8. Napsauta Vaihda verkkotunnus ja anna uusi verkkotunnus.
  9. Lue Verkkotunnuksen takaisin tilausta ja valvontaa koskeva sopimus , valitse Olen lukenut ja hyväksyn ... ja napsauta sitten Seuraava .
  10. Vahvista yhteystiedot .
  11. Napsauta OK.