Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda jälleenmyyjän julkisivun valuuttaa

Salli asiakkaiden suorittaa maksu muussa valuutassa kuin Yhdysvaltain dollareissa ottamalla käyttöön usean valuutan hinnoittelu ja määrittämällä valuutta-asetukset. Vaikka valuuttamääräykset näkyvät oletuksena, asiakas voi ohittaa asetuksesi valitsemalla eri valuutan kaupan julkisivun otsikossa.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Valuutta .
  3. Valitse valintaruutu ja valitse Ota käyttöön usean valuutan hinnoittelu .
  4. Aseta haluamasi näytön valuutat.
  5. Napsauta OK . Muutosten tuleminen voimaan voi kestää useita minuutteja.
Varoitus: Vaikka otat tämän ominaisuuden käyttöön, provisiot maksetaan Yhdysvaltain dollareissa. Valuuttakursseista ja muista muuttujista riippuen myynti muissa valuutoissa kuin Yhdysvaltain dollareissa saattaa vähentää provisiomaksujasi tai johtaa negatiivisiin provisiomaksuihin.

Lisäksi pankkikäsittelyn aikarajojen ja valuuttakurssivaihteluiden takia asiakkaiden tilauksia esitettävät hinnat saattavat poiketa pankkitililleen kirjattavista hinnoista. Lisätietoja on yleisissä käyttöehdoissamme .