GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda kampanjasi värejä

Kaikki kampanjasi värit (tausta, etuala, reunukset, alatunniste ja painikkeet) ovat osa tyyliä. Voit helposti vaihtaa näitä värejä tililläsi.

Varoitus: Nämä muutokset tehdään kaikkiin kampanjoihin, jotka käyttävät tätä tyyliä. Voit luoda uuden mukautetun tyylin, jos et halua muissa kampanjoissa käyttämäsi tyylimuutoksia.
  1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Kampanjat -sivulla Luo uusi kampanja napsauttamalla Luo tai napsauta Muokkaa olemassa olevan kampanjan alla.
  3. Napsauta Tyylit -välilehteä.
    Napsauta Tyylit -välilehteä

Tällä hetkellä käyttämäsi tyyli on korostettu harmaalla.

Nykyinen tyyli on korostettu harmaalla
  4. Napsauta kynääMuokkaa nykyistä tyyliä -painiketta nykyisen tyylin vieressä sen muokkaamista varten.
  5. Napsauta Main -välilehdellä tyyliruudun kunkin kohteen vieressä olevia väriruutuja, valitse uudet värit ja anna sille uusi nimi .
    Luo mukautettu tyyli

Jos tiedät haluamasi värin heksakoodin, anna arvot heksakoodikenttien sisällä ( esimerkki: #E47621 ) väriruutujen vasemmalla puolella.

6. Valitse Tallenna.

Huomautuksia:
Tausta on pääsisältöalueen takana oleva väri.
Etuosa on pääsisältöalueen ulkopuolella oleva väri.
• Voit ottaa reuna- ja alatunnisteiden värit käyttöön tai poistaa ne käytöstä valitsemalla valintaruudut kyseisten kohteiden vasemmalta puolelta.