GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda kuvaa

Voit vaihtaa kampanjasi kuvia milloin tahansa.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Kampanjat -sivulla haluamasi kampanjan alaosassa Muokkaa .
    Napsauta Muokkaa
  3. Napsauta ja vedä kuvaa Kuvagalleriassa moduulissa olevan kuvan yläpuolelle.
    Napsauta ja vedä kuvaa

Vinkki: Voit näyttää lisää kuvia napsauttamalla Kuvagalleria -kohdassa Lataa lisää.