No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda lähetystapaani

Verkkokauppasi määritetään automaattisesti ilmaisella toimituksella, mutta voit lisätä erilaisia toimitustapoja: kiinteämääräiset, painopohjaiset tai operaattorin laskemat menetelmät. Kun asiakkaat lähtevät kauppaan, he näkevät tilauksesi yhteenvedossa valitsemasi toimitustavat ja mahdolliset toimituskulut.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi tai myymäläsi kohdalta.
  3. Siirry hallintapaneelista kohtaan asetukset ja valitse laivaus .
  4. Huomautus: Perustaa Henkilökohtainen nouto , jos tarjoat tämän vaihtoehdon, tästä osiosta. Klikkaus Lisätä henkilökohtaisen noutoruudun oikealla puolella. Täytä ponnahdusikkunassa pyydetyt kentät ja paina Tallentaa .

5. Klikkaus Lisätä oikeassa yläkulmassa.
    Napsauta Lisää
  6. Valitse toimitustapa (t):

Perustoimitustavat

1. Napsauta Lisää jonkin perustoimitustavan vieressä.
    • Ilmainen toimitus: Aseta tilaukselle vähimmäismäärä, jotta saat ilmaisen toimituksen.
    • Kiinteämääräinen tilaus: Lataa asiakkaillesi ennalta määritetty hinta, jotta he tietävät tarkalleen, mitkä heidän kokonaiskustannuksensa ovat.
    • Painopohjainen: Veloita asiakkaillesi lähetys lähettämiesi tuotteiden painon perusteella.
  2. Alla Mitä asiakkaat näkevät valitessaan tämän menetelmän , huomioi keskimääräinen toimitusaika.
  3. Täytä kaikki pyydetyt kentät ja napsauta Tallentaa .

Kuljetuspalvelutoimitukset

1. Klikkaus Lisätä yhden vieressä Kuljettajan laskemat toimitustavat , jota voidaan käyttää kotimaisten ja kansainvälisten tilausten lähettämiseen. USPS ja UPS ovat vain Yhdysvaltojen kauppiaiden käytettävissä.
    • Yhdysvaltain postipalvelu (USPS): Valitse haluamasi USPS-lähetysvaihtoehdot. Jos tarvitset lisätietoja, napsauta Lisätietoja linkit vierailla USPS: n aloitussivulla, jossa menetelmät on kuvattu.
    • United Parcel Service (UPS): Sinä on pakko olla UPS-avain käyttää tätä menetelmää. Rekisteröidy UPS-tiliin saadaksesi käyttöavaimesi. Kun olet lisännyt käyttöavaimen, täytä Tukipalvelut -kenttään ja päättää, miten haluat pakata tuotteesi Lähetyslaatikot .
    • Valitse Tallenna.

Huomautus: Napsauta mitä tahansa yllä mainituista menetelmistä Muokata vieressä Kaikki maat / alueet valita, missä lähetystapa on käytettävissä. (Jos valitset Yhdysvallat, valitse sisällytettävät osavaltiot.)
Napsauta Muokkaa kaikkien maiden / alueiden vieressä

Tähän liittyvä vaihe

• Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise sivustosi tehdä muutoksistasi reaaliaikaisia.