Vaihda Linux -verkkohotellin cPanel -sähköpostin salasanat

Voit vaihtaa cPanel -sähköpostisalasanasi kahdella tavalla sen perusteella, tiedätkö nykyisen salasanasi:

Tiedätkö salasanasi?Katso tämä osio alla ...Sinun täytyy silti tietää ...
JepTiedän cPanel -sähköpostisalasanani ja haluan vaihtaa senEi muita salasanoja
EiUnohdin cPanel -sähköpostisalasanani, joten minun täytyy vaihtaa seGoDaddy -tilisi salasana

Tiedän cPanel -sähköpostisalasanani ja haluan vaihtaa sen

1. Siirry osoitteeseen http: // verkkotunnuksesi /verkkopostisi ja kirjaudu sisään cPanel -verkkosähköpostitilillesi.
  2. Napsauta sähköpostiosoitteesi oikeassa yläkulmassa olevan LOGOUT ( Kirjaudu ulos) vierestä ja valitse Salasana ja suojaus .
    napsauta salasana ja suojaus
  3. Anna Salasana ja suojaus -sivulla Uusi salasana , anna se uudelleen Vahvista uusi salasana -kohdassa ja napsauta sitten Tallenna .

Unohdin cPanel -sähköpostisalasanani, joten minun täytyy vaihtaa se

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Sähköposti -osiossa Sähköpostitilit .
  5. Vuonna cPanel sähköpostitilit sivu vieressä sähköpostitili, jota haluat käyttää, valitse Hallitse.
  6. Anna Tietoturva -kohdassa Uusi salasana ja napsauta sitten Päivitä sähköpostiasetukset (sinun on ehkä vieritettävä alas nähdäksesi sen).