No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Linux -verkkohotellin cPanel -sähköpostin salasanat

Voit vaihtaa cPanel -sähköpostisalasanasi kahdella tavalla sen perusteella, tiedätkö nykyisen salasanasi:

Tiedätkö salasanasi? Katso tämä osio alla ... Sinun täytyy silti tietää ...
Jep Tiedän cPanel -sähköpostisalasanani ja haluan vaihtaa sen Ei muita salasanoja
Ei Unohdin cPanel -sähköpostisalasanani, joten minun täytyy vaihtaa se GoDaddy -tilisi salasana

Tiedän cPanel -sähköpostisalasanani ja haluan vaihtaa sen

1. Siirry osoitteeseen http: // verkkotunnuksesi /verkkopostisi ja kirjaudu sisään cPanel -verkkosähköpostitilillesi.
  2. Napsauta sähköpostiosoitteesi oikeassa yläkulmassa olevan LOGOUT ( Kirjaudu ulos) vierestä ja valitse Salasana ja suojaus .
    napsauta salasana ja suojaus
  3. Anna Salasana ja suojaus -sivulla Uusi salasana , anna se uudelleen Vahvista uusi salasana -kohdassa ja napsauta sitten Tallenna .

Unohdin cPanel -sähköpostisalasanani, joten minun täytyy vaihtaa se

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Sähköposti -osiossa Sähköpostitilit .
  5. Vuonna cPanel sähköpostitilit sivu vieressä sähköpostitili, jota haluat käyttää, valitse Hallitse.
  6. Anna Tietoturva -kohdassa Uusi salasana ja napsauta sitten Päivitä sähköpostiasetukset (sinun on ehkä vieritettävä alas nähdäksesi sen).