No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Linux -verkkohotellin sähköpostiosoitetta

Jos haluat käyttää eri sähköpostipalvelua Linux -verkkohotellitililläsi (muu kuin cPanel -sähköposti), sinun on päivitettävä MX -tietueesi vastaamaan sähköpostipalveluntarjoajasi antamia tietoja.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin aloitussivun Verkkotunnukset -osassa Vyöhyke -editoria . Verkkotunnuksesi näkyvät Verkkotunnukset -luettelossa.
  5. Napsauta muutettavan verkkotunnuksen kohdalla +MX -tietue ja anna tiedot palveluntarjoajalta. Voit välttää mahdolliset ongelmat sähköpostipalvelussasi aloittamalla prioriteetilla 10 0: n sijasta.
  6. Napsauta Lisää MX -tietue .

Huomautus: Ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen, odota 48 tuntia, ennen kuin DNS -lisäys tapahtuu . Tänä aikana sähköposti voidaan toimittaa joko cPanel -sähköpostitiliisi tai sähköpostipalveluntarjoajaasi. Mutta jos sinulla ei ole käyttökatkoja, voit jatkaa odottamatta 48 tuntia.

7. Napsauta cPanelin kotisivulla Sähköposti -osiossa Sähköpostin reititys ja valitse verkkotunnuksesi luettelosta.
  8. Valitse Remote Mail Exchanger ja napsauta sitten Muuta .
  9. Napsauta Zone Editor sivun yläosan Huomautuksessa.
  10. Valitse Hallitse Toiminnot -sarakkeesta sen verkkotunnuksen nimeä, jota haluat muuttaa.
  11. Napsauta Vyöhyketietueet -osiossa Toiminnot -kohdassa Poista Toiminnot, prioriteetti 0 MX -tietue, jonka kohde on verkkotunnuksesi.
    napsauta Poista
  12. Napsauta Jatka.

Kun tämä muutos jatkuu, verkkotunnukseesi lähetetty sähköposti voidaan toimittaa Linux -verkkohotellitilisi sähköpostiosoitteeseen.