Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda lomakkeen postittajan sähköpostiosoite Pleskissä

Jos käytät tällä hetkellä integroitua lomakepostitinta Windows Hosting with Plesk -tilissäsi, voit päivittää sähköpostiosoitteen, johon lähetetyt lomakkeet lähetetään.

Huomautus: Tämä integroidun lomakkeen postittaja on saatavilla vain käyttäjille, jotka on siirretty automaattisesti vanhasta Windows -verkkohotellistamme uuteen Windows -verkkohotelliin Pleskin kanssa.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallitse.
  3. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Tiedostot- välilehteä.
  4. Voit tarkastella kyseisen kansion tiedostoja napsauttamalla kansioluettelossa httpdocs.
  5. Paikanna tiedosto luettelosta __gdForm_email_address.formmail .
  6. Napsauta suoraan tiedoston oikealla puolella ja valitse sitten Muokkaa tekstieditorissa esiin tulevasta ponnahdusvalikosta.
  7. Poista nykyinen sähköpostiosoite.
  8. Anna uusi sähköpostiosoitteesi ja napsauta OK .

PHP- tai ASP -lomakkeiden postilaatikkosi lähettää nyt lähetetyt lomakkeet uuteen sähköpostiosoitteeseen.