Vaihda Microsoft 365 -sähköpostin salasana Sähköposti ja Office -koontinäytöstä

GoDaddy-tilinhaltijana ja/tai Microsoft 365 -sähköpostisopimuksen ylläpitäjänä voit vaihtaa oman salasanasi Sähköposti ja Office -koontinäytöstä.

Jos et ole tilinhaltija tai ylläpitäjä, lähetä itsellesi salasanan palautussähköposti Microsoft 365 -kirjautumissivulta, jos olet määrittänyt palautussähköpostiosoitteen.

Voit katsoa lyhyen videon tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Käyttäjät-kohdassa sähköpostiosoitteesi vierestä Hallitse.
  3. Valitse Hallitse-kohdassa Salasana.
  4. Syötä Uusi salasana ja syötä se uudelleen Vahvista salasana -kohtaan.
  5. Valitse Tallenna. Salasanan vaihtaminen saattaa kestää enimmillään 30 minuuttia.

Näytä minulle