No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -sähköpostitilisi käyttäjänimi

Voit vaihtaa Microsoft 365 -tilisi käyttäjänimen. Kun olet vaihtanut käyttäjänimen, se luo automaattisesti aliaksen (tai välityksen) edellisestä käyttäjänimestä, joten et menetä mitään vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä sähköpostiviestejä.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen sähköpostiosoitteen vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Muokkaa .
  4. Anna uusi käyttäjänimesi Käyttäjänimi -kenttään.
  5. Valitse Tallenna.