Vaihda Microsoft 365 -sähköpostitilisi verkkotunnus

Joskus sinun on muutettava osoitteeseesi liittyvää verkkotunnusta. Ennen kuin voit muuttaa verkkotunnustasi, sen on:

• Ole rekisteröity GoDaddy -palveluun.
  • Rekisteröity samalle tilille kuin Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  • Sinulla on oltava aktiivinen vyöhyketiedosto GoDaddy -verkkotunnukselle ja olet samalla tilillä kuin Microsoft 365 -sähköpostisopimuksesi.
  • Ei tällä hetkellä yhdistetty olemassa olevalle Microsoft Office 365 -vuokralaiselle.

Vaihda Microsoft 365 -sähköpostiverkkotunnustasi

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Hallitse sen sähköpostiosoitteen vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Muokkaa .
  4. Valitse Käyttäjänimi -kohdan vierestä Vaihda verkkotunnus . Pudotusvalikossa näkyvät tililläsi käytettävissä olevat verkkotunnukset, jotka täyttävät Microsoft 365 -käyttöjärjestelmää koskevat vaatimukset.
  5. Valitse uusi verkkotunnuksesi ja valitse OK, selvä . Tämä vahvistaa, että uudet ja vanhat verkkotunnuksesi linkitetään.
  6. Valitse Tallenna . Sinua saatetaan pyytää päivittämään salasanasi ja luomaan uusi. Anna ja vahvista uusi salasanasi ja valitse sitten Tallenna & Jatka . Verkkotunnuksen muutoksen päivitys voi kestää jopa 24 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Jos vaihdat käyttäjänimen, se luo automaattisesti aliaksen (tai välityksen) edellisestä käyttäjänimestä, joten et menetä mitään vanhaan sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä sähköpostiviestejä.
  • Lisätietoja verkkotunnuksesi DNS -palvelun hallinnasta GoDaddy -palvelussa on osoitteessaHallitse DNS-tietueita .
  • Lisätietoja Microsoft 365 -sähköpostitilillesi kirjautumisesta on kohdassaKirjaudu Officen online-versioon tai Outlookin verkkoversioon .