Vaihda Microsoft 365 -salasana

Hallitse Microsoft 365 -sähköpostisi salasanaa Sähköposti ja Office -hallintapaneelista. Jos olet GoDaddy -tilin omistaja, voit myös muuttaa käyttäjien salasanoja: esimerkiksi asettaa työntekijän salasanan uudelleen.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

Tilin omistaja

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -hallintapaneeliisi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa). Jos unohdit GoDaddy-tilin salasanasi, voit asettaa sen uudelleen näiden ohjeiden avulla.
  2. Valitse Käyttäjät-osiossa sähköpostiosoitteesi vieressä Hallitse.
  3. Valitse Hallitse-kohdassa Salasana.
  4. Anna Uusi salasana ja anna se uudelleen Vahvista salasana -kohtaan (tai luo tilapäinen salasana).
  5. Valitse Tallenna. Salasanan vaihtaminen saattaa kestää enimmillään 30 minuuttia.

Sähköpostikäyttäjä

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -hallintapaneeliisi (käytä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi). Jos unohdit salasanasi, vaihda se Microsoft 365 -sisäänkirjautumissivun kautta.
  2. Valitse Hallitse-kohdassa Salasana.
  3. Anna nykyinen salasanasi ja uusi salasana. Anna sitten uusi salasana uudelleen Vahvista salasana -kentässä.
  4. Valitse Tallenna. Salasanan vaihtaminen saattaa kestää enimmillään 30 minuuttia.