No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Gmailiin (Android)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos näet sähköpostin Saapuneet -kansiossasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  2. Varoitus: Jos jokin viesti puuttuu, kun olet siirtynyt Workspace Email: stä Microsoft 365: een, älä poista vielä POP- tai IMAP -tiliäsi. Voit edelleen lisätä Exchangen, mutta säilyttää molemmat tilit, kunnes olet palauttanut viestisi .
  3. Avaa Android -laitteesi Gmail -sovellus.
    • Uudet käyttäjät: Napauta Lisää sähköpostiosoite.
      Napauta “Lisää sähköpostiosoite”
    • Olemassa olevat käyttäjät: Napauta Tili ja Lisää toinen tili.
      Napauta “Lisää tili”
  4. Napauta Exchange ja Microsoft 365 .
    Valitse Exchange ja Microsoft 365
  5. Anna Microsoft 365 -sähköpostisi ja napauta Seuraava .
    Napauta Lisää tili
  6. Anna salasanasi ja napauta Seuraava.
    Napauta “Lisää tili”
  7. Tiliä ensi kertaa käyttävien henkilöiden tulee tarkistaa käyttöoikeudet ja myöntää Gmailille lupa puhelimen käyttöön.
    • Voit ottaa laitteen järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet käyttöön napauttamalla Aktivoi.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn yhteystietoihisi napauttamalla Salli.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn kalenteriisi napauttamalla Salli.
  8. Kun tilisi on määritetty valmiiksi, napauta Valmis.
  9. Voit tarkastella sähköpostitiliäsi napauttamalla Siirrä minut Gmailiin. Voit tarkastella asetuksiasi ja päivittää näyttönimesi tai mobiililaitteissa käytettävän allekirjoituksen napauttamalla Profiili.

Vertaile POP/IMAP- ja Exchange -tilejäsi. Jos sähköpostisi on Exchange -palvelussa, poista POP/IMAP -versio laitteestasi.