No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Gmailiin (Google Pixel)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos näet sähköpostin Saapuneet -kansiossasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  2. Varoitus: Jos jokin viesti puuttuu, kun olet siirtynyt Workspace Email: stä Microsoft 365: een, älä poista vielä POP- tai IMAP -tiliäsi. Voit edelleen lisätä Exchangen, mutta säilyttää molemmat tilit, kunnes olet palauttanut viestisi .
  3. Avaa Google Pixelin Gmail -sovellus.
    • Uudet käyttäjät: Lisää sähköpostiosoite .
      Napauta Lisää sähköpostiosoite
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Tili ja napauta Lisää toinen tili .
      Napauta Lisää tili
  4. Valitse Exchange ja Microsoft 365 .
    Valitse Exchange ja Microsoft 365
  5. Anna Microsoft 365 Sähköposti ja kosketa Seuraava.
    Napauta Lisää tili
  6. Anna salasanasi ja napauta Seuraava .
    Napauta Lisää tili
  7. Kun tilisi on käyttövalmis, napauta Valmis .
    Napauta Lisää tili
  8. Näet postilaatikkosi napauttamalla Siirrä minut Gmailiin . Voit muuttaa profiilin asetuksia näyttönimesi tai mobiiliallekirjoituksesi päivittämiseksi.
    Napauta Lisää tili

Vertaile POP/IMAP- ja Exchange -tilejäsi. Jos sähköpostisi on Exchange -palvelussa, poista POP/IMAP -versio laitteestasi.