No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Mailiin (Mac)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinä, vaihda se Exchange -tiliksi. Tämä varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne voidaan palauttaa palvelimelta. Lisäksi Exchange -palvelun avulla saat turvallisen, nopean ja luotettavamman sähköpostin.

Siirrä tietosi

1. Avaa Mail .
  2. Valitse valikkopalkista Mail > Asetukset .
    Sähköposti avattu ja Asetukset ... -vaihtoehto näkyy tilien yläpuolella.
  3. Valitse Tilit .
  4. Valitse + (plus) > Vaihto & gt Jatka .
    Plus valittu avautuva uusi ikkuna Exchange -vaihtoehdolla tilin tarjoajien luettelossa
  5. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse Kirjaudu sisään .
  6. Anna Microsoftin etsiä sähköpostiosoitteesi ja tilitietosi valitsemalla uudelleen Kirjaudu sisään.
  7. Anna sähköpostisi salasana ja kirjaudu sisään .
  8. Sovellus pyytää käyttöoikeutta tilillesi. Valitse Hyväksy .
  9. Vahvista sovellukset, joita haluat käyttää tällä tilillä, valitsemalla Valmis. Sähköpostitilisi on nyt lisätty ja voit sulkea ikkunan.
  10. Vertaile tilejä varmistaaksesi, että kaikki sähköpostisi, kansiosi, kalenterisi, yhteystietosi ja muut tiedot ovat läsnä. Jos sähköpostistasi puuttuu tietoja, vedä ja pudota sähköpostisi POP- tai IMAP -tililtäsi Exchange -tilillesi.

Kun Exchange on lisätty eikä tietoja puutu, on turvallista poistaa POP- tai IMAP -tili.

Poista POP/IMAP -tilisi

1. Valitse valikkopalkista Mail > Asetukset .
    Sähköposti avattu ja Asetukset ... -vaihtoehto näkyy tilien yläpuolella.
  2. Valitse Tilit .
  3. Valitse (miinus) sen tilin kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Tilit -ikkuna avautuu miinusmerkillä
  4. Poista tili valitsemalla OK.