No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Mailissa (iOS)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos näet sähköpostin Saapuneet -kansiossasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  2. Varoitus: Jos jokin viesti puuttuu, kun olet siirtynyt Workspace Email: stä Microsoft 365: een, älä poista vielä POP- tai IMAP -tiliäsi. Voit edelleen lisätä Exchangen, mutta säilyttää molemmat tilit, kunnes olet palauttanut viestisi .
  3. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset .
  4. Napauta Sähköposti > Tilit . (IOS -versiostasi riippuen sinun on ehkä napautettava Salasanat & tilit .)
    Napauta Mailissa Tilit
  5. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  6. Napauta Microsoft Exchange -kohtaa.
    Napauta valikon Microsoft Exchange -kohtaa
  7. Täytä kohdat Sähköposti ja Kuvaus (esimerkiksi yrityksesi nimi tai sähköpostin tyyppi), ja napauta sitten Seuraava.
    Anna sähköpostiosoite ja yrityksen kuvaus ja napauta sitten Seuraava
  8. Vahvista, että haluat käyttää Microsoft Exchange -tiliäsi, napauttamalla Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu Exchange-tilillesi napauttamalla Kirjaudu sisään
  9. Syötä Salasana ja napauta Kirjaudu sisään. (Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi Työ tai koulu.)
    Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua saatetaan pyytää antamaan tietosi manuaalisesti:

Sähköposti: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi -salasana
    Palvelin: outlook.office365.com (tämä on pakollinen)
    Verkkotunnus: Tämä voidaan jättää tyhjäksi
    Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi

10. Jos ylläpitäjäsi on ottanut monivaiheisen todennuksen käyttöön, sinun on vahvistettava tilisi.
  11. Napauta Seuraava. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta. Tämä mahdollistaa sen, että Microsoft 365 ja sähköpostisovellus toimivat yhdessä. Napauta Hyväksyn.
  12. Napauta Tallenna. Voit palata tänne päivittämään asetuksia milloin vain.
    Tarkasta asetukset ja napauta Tallenna
  13. Siinä kaikki! Löydät Microsoft 365 -tilisi kohdasta Tilit.
    Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy nyt Tilit-kohdassa

Vertaile POP/IMAP- ja Exchange -tilejäsi. Jos sähköpostisi on Exchange -palvelussa, poista POP/IMAP -versio laitteestasi.