No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (Mac)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinä, vaihda se Exchange -tiliksi. Tämä varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne voidaan palauttaa palvelimelta. Lisäksi Exchange -palvelun avulla saat turvallisen, nopean ja luotettavamman sähköpostin.

Siirrä tietosi

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  4. Valitse + (plus) > Uusi tili .
    Valitse + ja valitse Uusi tili
  5. Huomautus: Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ/koulu .

6. Anna sähköpostiosoitteesi ja jatka .
    Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka
  7. Anna sähköpostisi salasana ja kirjaudu sisään .
    Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään
  8. Valitse Valmis . Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, valitse, minkä tilin haluat asettaa oletukseksi.
    Valitse Valmis
  9. Vertaile tilejä varmistaaksesi, että kaikki sähköpostisi, kansiosi, kalenterisi, yhteystietosi ja muut tiedot ovat läsnä. Jos sähköpostistasi puuttuu tietoja, vedä ja pudota sähköpostisi POP- tai IMAP -tililtäsi Exchange -tilillesi.

Kun tilisi on lisätty Exchangeksi eikä mitään tietoja puutu, on nyt turvallista poistaa POP- tai IMAP -tili.

Poista POP/IMAP -tilisi

1. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  2. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  3. Valitse (miinus) sen tilin kohdalla, jonka haluat poistaa.
    Miinusmerkki
  4. Valitse Poista .