No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (Windows)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinä, mutta haluat vaihtaa Exchange -tiliin, sinun on luotava uusi Outlook -profiili.

Ennen kuin aloitat, vie kalenterit tai yhteystiedot, jotta tietosi pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja voidaan palauttaa. Sähköpostisi ja kansiosi on jo synkronoitu palvelimeen, eikä niitä tarvitse viedä.

Vie kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  3. Valitse Avaa & Vie > Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja tuo/vie -painiketta
  4. Valitse Vie tiedostoon > Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto ja Vie tiedostoon -vaihtoehto
  5. Valitse Outlookin datatiedosto (.pst) > Seuraava .
  6. Valitse sähköpostitilisi alta, haluatko viedä kalenterisi vai yhteystietosi .
  7. Huomautus: Voit viedä vain yhden tyypin kerrallaan, joten sinun täytyy toistaa nämä vaiheet sekä yhteystietojen että kalenterien viemiseksi.

8. Varmista, että Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna, ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Sisällytä alikansiot seuraavan painikkeen yläpuolella -valintaruutu
  9. Valitse Selaa .
  10. Valitse, mihin haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston, muuta tiedoston nimeä ja valitse sitten OK .
  11. Valitse Valmis .
  12. Sinulla on mahdollisuus suojata varmuuskopiotiedosto salasanalla. Jos haluat ohittaa tämän, valitse OK .

Toista nämä vaiheet niin, että olet varmuuskopioinut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Sen jälkeen voit luoda uuden Outlook -profiilin.

Luo uusi Outlook -profiili

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  3. Valitse Tilin asetukset > Hallitse profiileja .
    Valitse Tilin asetukset -kohdassa Hallitse profiileja -vaihtoehto
  4. Valitse Näytä profiilit .
    Kohdassa Päivämäärätiedostot, Näytä profiilit -painike
  5. Valitse Lisää .
    Lisää -painike
  6. Syötä profiilin nimi Profiilin nimi -kohtaan ja valitse OK .
  7. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Seuraava . (Antamasi nimi on se, mitä ihmiset näkevät postilaatikossa, kun he saavat sähköpostiviestin tältä tililtä.)
  8. Sinut voidaan ohjata GoDaddy Microsoft 365 -kirjautumissivulle. Anna sähköpostisi salasana ja jatka määrityksen suorittamista.
  9. Kun tilisi määritys on valmis, valitse Valmis .
  10. Nyt sinun on vaihdettava uuteen profiiliin. Valitse Sähköposti -ikkunan Käytä aina tätä profiilia -kohdassa uusi profiili ja valitse sitten OK .
    Käytä aina tätä profiilipainiketta avattavan valikon yläpuolella
  11. Sulje Outlook ja avaa se uudelleen. Sinun pitäisi nyt nähdä uusi luomasi profiili sähköpostiosoitteesi kanssa.

Viimeinen vaihe on tuoda kaikki varmuuskopioidut tiedot.

Tuo kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Siirry vasempaan yläkulmaan kohtaan Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  3. Valitse Avaa & Vie > Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja tuo/vie -painiketta
  4. Valitse Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta > Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta
  5. Valitse Outlookin datatiedosto (.pst) > Seuraava .
  6. Valitse Selaa , etsi ja valitse varmuuskopiotiedosto ja valitse sitten Avaa .
  7. Valitse Seuraava .
  8. Valitse Tuo kohteet samaan kansioon kohteessa , valitse sähköpostitilisi luettelosta ja valitse sitten Valmis .

Toista nämä vaiheet, kunnes olet tuonut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Tietosi ovat nyt Exchange -palvelimella!