Microsoft 365 -tilin päivittäminen Exchangeiksi Outlookissa (Mac)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -protokollana, vaihda se Exchange -tiliksi. Exchange -tilin käyttäminen varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja ovat palautettavissa palvelimelta.

Vaihe 1: Vie tietosi

Vie tiedot POP- tai IMAP -tililtäsi noudattamalla Outlook for Mac -ohjelmaa. Lataa varmuuskopio sähköpostistasi, yhteystiedoistasi ja kalenteristasi. Jos jotain puuttuu uuden Exchange -tilin luomisen jälkeen, tuomme varmuuskopion.

Vaihe 2: Lisää tilisi Exchange -tiliksi

Luo uusi tili Exchange -asetuksilla.

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse valikkoriviltä Outlook ja sitten Asetukset .
    valitse näkymät ja valitse sitten asetukset
  3. Valitse Tilit .
    valitse tilit
  4. Valitse + (plus) ja sitten Uusi tili .
    valitse + ja valitse sitten uusi tili
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka (jatkaaksesi saatat joutua valitsemaan tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen ).
  6. Anna sähköpostisi salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään .
  7. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  8. Valitse Valmis . Exchange -tilisi on nyt lisätty.
    Anna salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään

Vaihe 3: Tuo tietosi

Vaaditaan: Ennen kuin jatkat, vertaile POP- tai IMAP -tiliäsi uuteen Exchange -tiliisi nähdäksesi, puuttuuko jokin sähköposteistasi, kansioistasi, kalenteristasi, yhteystiedoistasi ja muista tiedoistasi. Jos tiedoista puuttuu, siirry vaiheeseen 4 .

Jos jokin tiedoistasi puuttuu uudelta Exchange -tililtäsi, tuo tiedot POP- tai IMAP -tililtäsi seuraamalla Macin Outlook -ohjelmaa.

Vaihe 4: Poista POP- tai IMAP -tilisi

Kun tilisi on lisätty Exchange -palvelimeksi eikä tietoja puutu, poista POP- tai IMAP -tilisi.

Varoitus: Varmista, että kaikki tietosi ovat uudella Exchange -tililläsi, ennen kuin poistat POP- tai IMAP -tilisi. Kun olet poistanut tilisi, tietoja ei voi palauttaa.
  1. Valitse valikkoriviltä Outlook ja sitten Asetukset .
    valitse näkymät ja valitse sitten asetukset
  2. Valitse Tilit .
    valitse tilit
  3. Valitse POP- tai IMAP -tilisi ja valitse sitten (miinus).
    valitse miinusmerkki
  4. Valitse Kirjaudu ulos . Kun suljet tili -ikkunan, näet vain Exchange -tilisi listattuna Outlookissa.

Onnittelut! Tilisi on päivitetty käyttämään Outlookin Exchange -asetuksia.