No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Microsoft 365 -tilini Exchangeyn Outlookissa (Android)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä). Jos näet sähköpostin Saapuneet -kansiossasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  2. Varoitus: Jos jokin viesti puuttuu, kun olet siirtynyt Workspace Email: stä Microsoft 365: een, älä poista vielä POP- tai IMAP -tiliäsi. Voit edelleen lisätä Exchangen, mutta säilyttää molemmat tilit, kunnes olet palauttanut viestisi .
  3. Avaa Androidin Outlook -sovellus. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se Google Play -kaupasta .)
  4. Napauta Valikko > Rataspainike Asetukset.
    Napauta valikkokuvaketta (talo)
  5. Napauta Lisää Mail-tili > Lisää sähköpostitili
    Lisää sähköpostitili
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  7. Syötä Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään. (Sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Jos ylläpitäjäsi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (kutsutaan myös nimellä kaksivaiheinen vahvistus), sinun on vahvistettava tilisi.
  9. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa

Vertaile POP/IMAP- ja Exchange -tilejäsi. Jos sähköpostisi on Exchange -palvelussa, poista POP/IMAP -versio laitteestasi.