No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda palvelinkeskustani

Parhaan mahdollisen nopeuden saavuttamiseksi Linux -verkkohotellitilisi datakeskuksen tulisi sijaita maantieteellisesti lähimpänä ensisijaista yleisösi. Jos haluat vaihtaa datakeskustasi, ostat siirron, valitset uuden datakeskuksen ja ajoitat siirron ajan täällä kuvatulla tavalla.

Varoitus: Verkkosivustollasi on käyttökatkoksia siirryttäessä palvelinkeskusten välillä. Valitettavasti seisokkiaikaa ei voida kiertää.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytön Asetukset -osiossa Palvelin .
    valitse palvelin
  4. Napsauta Datakeskuksen vierestä Muuta .
  5. Napsauta Seuraava.
  6. Suorita ostos loppuun ja valitse Kassa .
  7. Palaa tilisi koontinäyttöön ja valitse Asetukset -osiossa Palvelin .
  8. Napsauta Datakeskuksen vierestä Aikatauluta .
  9. Valitse palvelinkeskus, jota haluat käyttää, sekä paras aika sivustollesi, kun haluat käyttää seisokkeja siirron aikana.
  10. Napsauta Aikatauluta siirto .

Vahvistamme siirron sinulle sähköpostitse, kun se alkaa ja kun se on valmis.