No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda Premium -verkkomyymälän valuuttaa

Vaihda myymälän valuuttaa, esimerkiksi jos asiakkaasi ovat eri maassa kuin myymäläsi sijaitsee. Tämän jälkeen asiakkaasi näkevät tuotteet valitsemassasi valuutassa. Jos sinulla on Website Builder, valuutan määrää kauppasi kauppapaikat .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse Premium -verkkomyymälän vierestä.
  3. Siirry Koontinäytön Asetukset -kohtaan ja valitse Yritystiedot .
    Siirry Premium -verkkomyymälässä kohtaan Asetukset ja sitten Yritystiedot
  4. Valitse Aluetiedot- kohdassa avattavasta luettelosta Valuutta.
    Valitse valuutta
  5. Valitse Tallenna . Kauppa näyttää nyt hinnat haluamassasi valuutassa.