Vaihda sähköpostin näyttönimi

Vaihda Microsoft 365 -sähköpostin näyttönimesi, jotta vastaanottajat tunnistavat sinut helposti. Näyttönimi osoittaa, että lähetetty sähköposti on peräisin sinulta.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Jos olet tilin omistaja, valitse Hallitse sähköpostiosoitteen vierestä. Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Tilitiedot -kohdasta Muokkaa .
  4. Anna haluamasi näyttönimi .
  5. Valitse Tallenna. Voi kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin uusi näyttönimesi näkyy lähetetyissä viesteissä.