WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Vaihda SFTP/SSH -salasanani

Vahva SFTP/SSH -salasana luotiin automaattisesti, kun sopimuksesi määritettiin. Kopioi käyttäjänimi ja salasana noudattamalla vaiheita 1–5. Jos haluat vaihtaa SFTP/SSH -salasanan, sinun on noudatettava kaikkia ohjeita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Asetukset sen verkkosivuston kohdalla, jossa haluat vaihtaa SFTP/SSH -salasananvalikkokuvake valikossa.

valitse asetukset
  4. Paikanna SFTP/SSH -tiedot Tuotantosivusto -osiosta ja valitse sitten Näytä .
    valitse näkymä
  5. Valitse lomakkeen alaosasta Vaihda salasana . Voit täyttää salasanan tai luoda vahvan salasanan Luo -painikkeella. Suosittelemme vahvan salasanan käyttämistä.
    valitse vaihda salasana
  6. Viimeistele prosessi valitsemalla Vaihda salasana uudelleen.

SFTP/SSH -salasanasi on päivitetty!