Vaihda sivuston profiilia

Sivustosi profiili käyttää automaattisesti tilisi sähköpostiosoitetta ja sivuston perustamisen yhteydessä antamaasi sivuston nimeä ja fyysistä osoitetta. Voit muuttaa näitä tietoja tarvittaessa.

1. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  2. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  3. Valitse Sivuston profiili.
  4. Muuta profiiliasetuksia. Sivuston nimeen tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti sivustosi nykyiseen osoitteeseen. (Katso Liitä verkkosivusto toiseen verkkotunnukseen.)
    muokkaa sivuston profiilia
  5. Kun olet valmis, napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta, kunnes palaat pääikkunaan.
  6. Napsauta oikeanpuoleista pääikkunaa ja valitse sitten Valmis (matkapuhelin) tai Esikatselu (tietokone tai tabletti).
  7. Napsauta lopuksi Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).