Vaihda sivuston profiilia

Sivustosi profiili käyttää automaattisesti tilisi sähköpostiosoitetta ja sivuston perustamisen yhteydessä antamaasi sivuston nimeä ja fyysistä osoitetta. Voit muuttaa näitä tietoja tarvittaessa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
    Napsauta Sivuston asetukset -paneelia.
  4. Valitse Sivuston profiili.
  5. Muuta profiiliasetuksia. Sivuston nimeen tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti sivustosi nykyiseen osoitteeseen. (Katso Vaihda verkkosivuston verkkotunnuksen osoite.)
    muokkaa sivuston profiilia
  6. Kun olet valmis, napsauta kotipainiketta.
    kotipainike
  7. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  8. Kun olet valmis, valitse Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).