Vaihda sivuston profiilia

Sivustosi profiili käyttää automaattisesti tilisi sähköpostiosoitetta ja sivuston perustamisen yhteydessä antamaasi sivuston nimeä ja fyysistä osoitetta. Voit muuttaa näitä tietoja tarvittaessa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista painiketta.
    Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista painiketta
  3. Napsauta sivuvalikosta Asetukset.
    napsauta asetukset-kohtaa
  4. Napsauta Asetukset-näytössä kohtaa Sivuston profiili.
    napsauta sivuston profiilia
  5. Muuta profiiliasetuksia, mutta ota huomioon, että Sivuston nimen muuttaminen muuttaa myös sivustosi nykyistä .godaddysites.com-osoitetta. (Katso Verkkosivuston verkkotunnuksen vaihtaminen.)
    muokkaa sivuston profiilia
  6. Kun olet valmis, napsauta vasemmalle osoittavaa nuolta, kunnes palaat kolmiviivaisen painikkeen kohdalle.
  7. Napsauta oikeanpuoleista pääikkunaa ja valitse sitten Valmis (matkapuhelin) tai Esikatselu (tietokone tai tabletti).
  8. Napsauta lopuksi Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).