Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda sivustoni profiilia

Sivustosi profiili käyttää automaattisesti tilisi sähköpostiosoitetta ja sivuston perustamisen yhteydessä antamaasi sivuston nimeä ja fyysistä osoitetta. Voit muuttaa näitä tietoja tarvittaessa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Perustiedot ja päivitä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi tai yrityksesi luokka.
  6. Valitse Valmis .
  7. Jos haluat päivittää puhelinnumeron verkkosivustosi otsikossa, valitse Verkkosivusto ja valitse sitten otsikko. Vieritä alas päivittääksesi puhelinnumerosi. Valitse Valmis uudelleen.
  8. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .