No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda sivustosi tausta WordPressissä

Voit käyttää WordPress -editoria sivustosi taustan muokkaamiseen.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Napsauta Ulkoasu koontinäytöstä , joka sijaitsee näytön vasemmalla puolella.
  3. Napsauta Mukauta .
  4. Napsauta Taustakuva teemasi mukautusvaihtoehtojen mukaan.
  5. Jos taustakuva on jo näkyvissä, napsauta Vaihda kuva . Jos taustakuvaa ei vielä ole, napsauta Valitse kuva .
  6. Napsauta kuvaa, jonka haluat olevan sivustosi taustalla.
  7. Napsauta Valitse kuva , joka sijaitsee oikeassa alakulmassa.

Huomautus: Kuva näkyy nyt sivustosi taustana. Voit myös mukauttaa taustan esitystapaa, kuten määrittää sen toistettavaksi tai saamaan tietyn sijainnin.

8. Napsauta Tallenna ja julkaise sivun vasemmassa yläkulmassa.
  9. Palaa hallintapaneeliin napsauttamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa X -painiketta.