Lisää kuvasivuston tausta WordPressiin

Voit lisätä kuvan sivustosi taustakuvaksi WordPress -editorin avulla.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu ja sitten Mukauta .
    Huomautus: Jos näet Mukautuksen sijasta editorin sen jälkeen, kun olet valinnut Ulkoasu -vaihtoehdon , voit käyttää kansilohkoa lisätäksesi taustakuvan uuteen Site Editoriin, kuten tässä esimerkissä .
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta taustakuva (tai taustakuva ja sitten taustakuva ).
  4. Jos taustakuvaa ei ole määritetty aikaisemmin, valitse Valitse kuva . Jos taustakuva on jo näkyvissä, valitse Vaihda kuva .
  5. Valitse kuva, josta haluat olla sivustosi tausta.
    • Jos kuva on aiemmin ladattu sivustosi mediakirjastoon, valitse Mediakirjasto -välilehti ja valitse sitten kuva, jota haluat käyttää.
    • Jos kuva on paikallisessa tietokoneessasi, valitse Lataa tiedostot -välilehti ja valitse sitten Tiedostot . Etsi haluamasi kuva paikalliselta tietokoneeltasi ja valitse sitten Avaa .
  6. Valitse Valitse kuva . Kuva näkyy sivustosi taustana.
  7. (Valinnainen) Vasemmanpuoleisessa valikossa voit mukauttaa muita asetuksia, kuten määrittää kuvan toistettavaksi tai käyttämään tiettyä sijaintia.
  8. Valitse Julkaise.

Käy sivustollasi inkognito- tai yksityisessä selaustilassa Chrome- , Firefox- tai Edge -selaimella ja tarkista, näkyykö kuva oikein.