4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda sukupolven 4 palvelimen nimi

Näin voit vaihtaa neljännen sukupolven VPS- tai oman palvelimen palvelimen nimen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Napsauta Hallitse sen sukupolven 4 palvelimen vierestä, jonka haluat nimetä uudelleen.
  4. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  5. Valitse Palvelin -osiossa kohdan Palvelimen nimi vierestä Muuta .
  6. Syötä palvelimelle nimi. Palvelimen nimen täytyy olla 1–50 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, välilyöntejä, pisteitä ja väliviivoja.
  7. Valitse Tallenna. Palvelimen nimi ilmestyy Asetukset-luetteloon.