4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda sukupolven 4 palvelimen salasana uudelleen

Näin voit vaihtaa 4. sukupolven VPS -palvelimen tai oman palvelimen salasanan tai vaihtaa sen.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana sivulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Valitse Käyttöoikeudet -osiossa kohdan Sisäänkirjautumistiedot vieressä Hallitse .
  5. Anna uusi salasana ja vahvista se. Salasanasi täytyy täyttää näytetyt vaatimukset.
  6. Valitse Tallenna.

Näytä, miten tämä tehdään...