Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Vaihda teemani

Kun yrityksesi kasvaa ja muuttuu, myös verkkosivustosi muuttuu. Saattaa olla aika, että uusi teema vaihtaa navigointi- ja logosijoitustasi, korostamaan osoitettasi ja puhelintasi tai siirtymään teemaan, joka tarjoaa videon otsikon (vaikka et halua vaihtaa sitä liian usein).

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa Website Editor -editori.
    • Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto . Valitse sitten Muokkaa sivustoa .
    • Valitse Muokkaa verkkosivustoa kansikuvasi vierestä.
  4. Valitse Teema
  5. Ota huomioon nykyisen teemasi nimi, jos haluat vaihtaa takaisin tai harkitset muutamia eri vaihtoehtoja.
    Näyttökuva siitä, mistä löydät nykyisen teemasi nimen Teema -valikosta. Se on lähellä Kokeile uutta ulkoasua.
  6. Valitse Kokeile uutta ulkoasua .
  7. Galleria näyttää kaikkien teemavaihtoehtojen esikatselun sivustosi aloitussivulta. Heti kun valitset teeman, kyseinen teema otetaan käyttöön.
  8. Tee muita haluamiasi muokkauksia sivustollesi, esimerkiksi valitse sivuston värejä , muuta sivuston fontteja tai lisää osia .
  9. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin muille.